Fysioterapi

Fysioterapi

Till fysioterapeuten vänder du dig vid problem med framförallt rörelseapparaten. Det kan röra sig om ryggvärk, problem med leder och andra symtom.

På fysioterapin arbetar:
Tommy Andersson
Sandra Kallin

Jonas Enock
 

Du får en professionell bedömning med dina individuella behov som utgångspunkt. En behandlingsplan läggs upp i samråd med dig som patient och kan innebära träningshjälp, akupunktur eller andra behandlingar som bedöms relevanta. Fysioterapeuterna kan även erbjuda gruppbehandling i form av:

  • Individuellt anpassad träning på gym.
  • Artrosskola i samarbete med BoA (Bättre Omhändertagande vid Artros) och reumatikerförbundet.
  • Bassängträning på Paradiset
  • KOL-skola i samarbete med övriga Hälsocentraler i kommunen.
  • Viktgrupper i samarbete med ssk.
  • Diabetesgrupp i samarbete med ssk

Du kommer lättast i kontakt med fysioterapin genom att ringa 0660-22 26 84, telefontid 9.30-10.30 måndag-fredag.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Har du fött barn? Har du efter graviditet och förlossning haft en känsla av att bålstabiliteten förändrats? Eller har du besvär från bäckenbotten?

 

Att rehabilitera sig efter graviditet och förlossning kan vara mer krångligt än vad man tänkt från början. Kroppen känns inte som vanligt, prioriteringarna hemma ser annorlunda ut och du ska nu förhålla dig till en ny kropp.

MammaMage är ett koncept dom innebär både rehabilitering och träning efter graviditet och förlossning. Linda (barnmorska) och Sandra (fysioterapeut) är instruktörer inom MammaMage och Vi erbjuder screening och återbesök. Det första besöket tar 60 min och innehåller screening, råd och övningar att träna hemma inför återbesök som vanligtvis planeras till 30 min. Kostnaderna för besöken är 200:- och är högkostandsgrundande.

 

Skulle du vilja genomföra en

mammamage-screening?

 

Ta kontakt med oss!

 

Sandra Kallin, fysioterapeut

0660 – 22 26 84

 

Linda Glans, Barnmorska

0660 – 22 26 67

mvc@humanresurs.se