Aktuellt

Aktuellt

Glad sommar!
torsdag, juli 4, 2019 - 10:53

HumanResurs Företagshälsa har stängt för semester vecka 28-32. Vi hälsar er välkommen åter igen den 5 augusti. Vi önskar er alla en Glad Sommar!

Boka vaccinationstid via webben!
torsdag, april 4, 2019 - 14:04

Från och med idag lanseras vår nya tjänst där du kan boka din tid för vaccinationer direkt på webben. Är det din första vaccination så boka tid tidigast om 1 vecka så ordinationen hinner bli klar, är det en påfyllnadsdos du ska boka så välj vilken tid som passar dej bäst. Självklart kan du även fortsättningsvis boka din tid via telefon 0660-299849 om du hellre önskar det. I denna länk kan du läsa mer om våra vaccinationer och där hittar du även länken till tidsbokningen.

Välkommen till familjekväll i Bjästabacken!
onsdag, januari 9, 2019 - 11:22

Fredagen den 1 februari kl 18-21 har vi nöjet att bjuda in till familjekväll i Bjästabacken. HumanResurs Företagshälsa och HumanResurs Hälsocentral bjuder våra anslutna kundföretag och listade patienter med familjer på en kväll i slalombacken. Vi bjuder på korv med bröd. Anmälan till: info@humanresurs.se senast den 31 januari. Ange hur många ni är som kommer att delta, vilket företag ni jobbar på eller om ni är listade vid HumanResurs Hälsocentral. Vid eventuell hyra av slalomutrustning står ni den kostnaden själv. Vid kallare än minus 17 grader tvingas vi tyvärr ställa in. Välkomna!

Sidor